Käyttöehdot

Rekisteriseloste, 17.2.2017

  1. Rekisterinpitäjä
    Rukakeskus Oy
    Rukatunturintie 9, 93830 Rukatunturi
    1886917-7
    Puh. 0400 101 600
  2. Rekisteriasioita hoitava henkilö
    Rukakeskus Oy
    Seija Vesala
    Rukatunturintie 9, 93830 Rukatunturi
    08 8600 300
    myynti@ruka.fi
  3. Rekisterin käyttötarkoitus
    Kerättäviä henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden ylläpitoon ja hoitoon, sekä palvelun edellyttämien yhteydenottojen mahdollistamiseen.
    Kerättäviä henkilötietoja käytetään palaute-/yhteydenottolomakkeen yhteydenottojen mahdollistamiseen.
    Asiakkaan tunnistaminen ja käyttöoikeuksien hallinta.
    Lisäksi henkilötietoja voidaan käyttää suoramarkkinointiin.
  4. Rekisterin tietosisältö
    Etunimi
    Sukunimi
    Sähköpostiosoite
    Käyttäjätunnus
    Salasana
  5. Säännönmukaiset tietolähteet
    Henkilöltä itseltään
  6. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
    Rekisterinpitäjä voi luovuttaa tietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa muun muassa rekisterinpitäjän valikoimille yhteistyökumppaneille markkinointitarkoituksiin, ellei rekisteröity ole kieltänyt tietojensa tällaista luovuttamista.
    Tietoja luovutetaan yrityksen ulkopuolelle ainoastaan niiltä osin, kun tilausten toimittaminen ja tekniset ratkaisut sitä vaativat.
  7. Evästeiden (cookies) käyttö
    Palvelussa käytetään evästeitä.
    Evästeitä ja niiden avulla kerättäviä tietoja käytetään palveluiden tehokkuuden ja käyttäjäystävällisyyden parantamiseksi.
    Evästeiden avulla kerätään tietoja siitä kuinka kävijät liikkuvat ja käyttäytyvät verkkosivuilla.
    Evästeiden avulla saatu tieto on luonteeltaan anonyymiä.
    Evästeet ovat tarpeellisia joidenkin rekisterinpitäjän tarjoamien internetpalveluiden toimivuudelle, emmekä takaa palveluiden toimivuutta ellei evästetoiminnallisuus ole käytössä.
  8. Rekisterin suojaus
    Tiedot siirretään SSL-suojatun yhteyden ylitse.
    Sähköiset tiedot on suojattu palomuurilla
    Sähköiset tiedot on suojattu käyttäjätunnuksin
    Sähköiset tiedot on suojattu salasanoin
    Tietojen käyttöoikeus on vain niillä rekisterinpitäjän palveluksessa olevilla ja muilla määritellyillä henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään.
  9. Tarkistus- ja kielto-oikeus
    Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26-28 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilötietorekisteriin on talletettu.
    Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoitteeseen: laplandgames@ruka.fi

Takaisin etusivulle