Info

Rukan Lumimestaripeli ja Pyhän Superseikkailijapeli vievät sinut toiminnan, tietovisojen ja taidetehtävien kautta tunturien reiteille ja salaisuuksiin.

Yleistä

Peleissä on haasteita kaikenikäisille rinneasiakkaille. Pelaamiseen tarvitaan älypuhelin ja hissilippu. Pelissä vaikeustasot on merkattu samalla tavalla kuin rinteiden vaikeustasot.

Pelejä voi pelata rinteiden ja palveluiden aukioloaikoina.

Tällä hetkellä on käytössä pelien BETA-versio, joka tarkoittaa, että pelien sisällöt eivät ole vielä kaikilta osin valmiit ja myös toiminnallisuutta sekä ulkoasua kehitetään edelleen. Asiakkaat voivat osallistua pelien kehittämiseen joko pelinäkymän Palaute-linkin kautta tai sähköpostilla osoitteessa laplandgames@ruka.fi / laplandgames@pyha.fi. Kuulemme mielellämme pelaajien ideoita pelien kehittämiseen. Kaikkien palautetta antaneiden kesken arvotaan päivälippuja Rukalle / Pyhälle.

Rekisteröityminen

Pääset pelaamaan Rukan ja Pyhän pelejä rekisteröitymällä sähköposti- tai Facebook-tunnuksillasi. Sähköpostikirjautuminen vaatii erillisen vahvistusviestin hyväksynnän. HUOM. Vahvistusviesti saattaa mennä roskapostilaatikkoon.

Sähköpostikirjautuminen

  1. Syötä haluamasi käyttäjätunnus ja sähköpostiosoite ja lähetä tiedot.
  2. Saat sähköpostiisi vahvistuslinkin, jonka kautta voit aktivoida tilisi.
  3. Sinulle luodaan salasana ja pääset kirjautumaan sisään palveluun.
  4. Profiilisivun asetukset valikosta pääset vaihtamaan salasanan, profiilikuvan ja käyttäjätunnuksen

Pelaaminen

Lumimestari- ja Superseikkailijapeleissä kerätään pisteitä ja virtuaalisia saavutuksia ratkomalla erilaisia haasteita. Saavutukset ovat Lumimestarin/Superseikkailijan välineitä ja -taitoja, jotka liittyvät haasteiden ratkaisemiseen. Pisteitä ja saavutuksia kertyy myös, kun olet saavuttanut peleissä tietyt virstaanpylväät.

Päätavoite on Lumimestarin/Superseikkailijan saavutus. Siihen pääsee selvittämällä kaikki pelin haasteet ja keräämällä kaikki Lumimestarin/Superseikkailijan saavutukset.

Pisteitä seurataan pelien pistetaulukoissa, jossa voit verrata omaa edistymistäsi suhteessa muihin pelaajiin. Peli kertoo myös suoriutumisesi suhteessa haasteiden kokonaismäärään.

Pelien toiminta perustuu gps-paikannukseen. Pelinäkymässä pelaaja näkee itsensä sekä rastit kartalla Pyhän rinnealueella ja sen läheisyydessä. Kun pelaaja pääsee tarpeeksi lähelle rastia, se aktivoituu ja rastille pääsee kirjautumaan. Kirjauduttuaan rastille pelaajalle avautuu haaste, joka pitää ratkaista. Haasteen selvittämisestä saa pisteitä ja mahdollisesti saavutuksia.

Kirjutumisetäisyys vaihtelee rastien välillä kymmenistä metreistä satoihin. Pelissä on myös muutamia rasteja, jotka saa auki missä vain, esimerkiksi hissilipun osto.

Rasteja on eri tyyppisiä: aina näkyvillä olevat rastit, ajastetut rastit sekä salarastit.

Salarastit eivät näy karttanäkymässä. Salarasteille pelaaja löytää seuraamalla vihjeitä. Perille löydettyään kirjautuminen rastille tapahtuu samalla tavalla kuin muillakin rasteilla.

HUOM. Kaikkia haasteita ei ole pakko ratkaista heti rastille kirjautumisen jälkeen, eism. tietovisoihin voi vastata myöhemmin.

Takaisin etusivulle